Politika Privatnosti

Izjava o zaštiti i prikljupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju

Nama je privatnost posjetitelja i korisnika posebno važna. Sve osobne informacije koje ostavite na našoj stranici su sigurno pohranjene, a skupljamo samo podatke koje dopušta zakon o zaštiti osobnih podataka i zakon o elektronskim komunikacijama.

NK Inter Zaprešić se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima korisnika, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira korisnike o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje korisnicima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici NK Inter Zaprešić i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Vrsta osobnih podataka koji se prikupljaju preko mrežne stranice

NK Inter Zaprešić može prikupljati sljedeće osobne podatke korisnika mrežne stranice preko odgovarajućih obrazaca: ime, adresa e-pošte, poštanska adresa, telefonski broj, datum rođenja, spol kada korisnik posjeti mrežnu stranicu, registrira se, kontaktira podršku ili sudjeluje u promocijama ili anketama poduzeća NK Inter Zaprešić. Spomenute se informacije ni u kojem slučaju neće prikupljati preko kanala koji nisu prethodno navedeni, čak ni kada su oni dostupni na internetu (e-pošta, razgovor, Facebook itd.). Ako se spomenute informacije prime preko jednog od navedenih načina, NK Inter Zaprešić se njima neće koristiti ni u koju svrhu navedenu u sljedećem odjeljku. NK Inter Zaprešić k tomu neće snositi odgovornost za sigurnost spomenutih podataka niti može jamčiti njihovu povjerljivost.

U svim su slučajevima podaci zahtijevani preko mrežne stranice potrebni radi pružanja optimalne usluge korisniku. U slučaju kada korisnik ne pruži zahtijevane podatke, NK Inter Zaprešić ne može jamčiti da će pružene informacije i usluge u potpunosti zadovoljiti korisnikove potrebe.

Način na koji se NK Inter Zaprešić koristi korisnikovim osobnim podacima

NK Inter Zaprešić obrađivati korisničke podatke u sljedeće svrhe Slanje komercijalnih informacija e-poštom kako bi ih se izvijestilo o novim proizvodima, posebnim ponudama i novostima u vezi s mrežnom stranicom i/ili poduzećem NK Inter Zaprešić općenito, newsletterima. Spomenute komercijalne informacije odnose se na proizvode ili usluge koje nudi NK Inter Zaprešić kao i svi suradnici ili partneri s kojima je poduzeće sklopilo ugovor o prodajnoj promociji među svojim kupcima. Suradnici ili partneri ni u kojem slučaju neće imati pristup osobnim podacima korisnika. U svim će slučajevima komercijalne obavijesti upućivati NK Inter Zaprešić te će se one odnositi na proizvode i usluge unutar poslovnog sektora poduzeća. Korisnici mogu otkazati pružanje svih pretplaćenih usluga klikom na odjeljak Pretplate

Način na koji NK Inter Zaprešić koristi moje osobne podatke

Mrežna stranica koristi se tehnologijama za zaštitu podataka kao što su vatrozid, postupci za provjeru pristupa i kriptografski mehanizmi radi sprječavanja svih oblika neovlaštenog pristupa podacima i jamčenja povjerljivosti podataka. Radi postizanja spomenutih ciljeva, korisnici prihvaćaju da će NK Inter Zaprešić prikupljati podatke u svrhu provjere kontrola pristupa.

Poduzeće NK Inter Zaprešić izjavljuje da je usvojilo sve tehničke i organizacijske mjere potrebne za jamčenje sigurnosti i cjelovitosti osobnih podataka koje obrađuje te za sprječavanje njihova gubitka, izmjenjivanja i/ili neovlaštenog pristupa preko trećih strana.

Dijeli li NK Inter Zaprešić moje osobne podatke?

NK Inter Zaprešić izričito obavještava i jamči korisnicima da se njihovi osobni podaci ni u kojem slučaju neće prosljeđivati trećim stranama i da će prije prosljeđivanja osobnih podataka zahtijevati izričiti, informirani i jasni pristanak njihovih vlasnika.

Moja prava u pogledu upravljanja mojim osobnim podacima

Poduzeće NK Inter Zaprešić korisnicima u svakom trenutku jamči mogućnost iskorištavanja njihova prava na pristup, ispravljanje, poništavanje ili protivljenje osobnim podacima koje su pružili pod uvjetima sadržanima u primjenjivom zakonodavstvu. Korisnici mrežne stranice mogu iskoristiti spomenuta prava slanjem pisanog zahtjeva, uz prilaganje kopije njihove nacionalne identifikacijske isprave, na adresu inter@inter.hr