Akreditacije

Zahvaljujemo vam na suradnji koju smo ostvarili u prošloj nogometnoj sezoni te vas želimo obavijestiti kako je početkom nove  nogometne sezone 2016/2017. potrebno osigurati ili produžiti postojeće akreditacije, kako biste prisustvovali našim utakmicama i press konferencijama. Tu vam stojimo na raspolaganju sa svim pitanjima i nejasnoćama, a princip dobivanja akreditacije je isti kao i prošle nogometne sezone. Dakle, sve akreditacije se mogu zatražiti putem elektronske pošte na mail: marketing@inter.hr

Odobrenjem akreditacije biti ćete upisani u našu  bazu podataka, sve akreditacije biti će numerirane i strikno vezane na određenu osobu, te kao takve nisu prenosive s osobe na osobu.
Zahtjev (jednostavna forma) mora biti poslan sa službenog mail-a Vaše redakcije, to jest da je vidljivo da se taj mail nalazi u vlasništvu novina ili neke druge slične institucije. Svi ostali zahtjevi koji su poslani na neki drugi način, neće biti uzeti u obzir! Zahtjev mora sadržavati:

  1. Ime i prezime;
  2. Naziv medija iz kojih dolazite;
  3. Akreditacija-foto ili novinarska;
  4. Broja fiksnog i mobilnog telefona;
  5. Mail adresa za kontakt.

NAPOMENA:

1. Zahtjevi se zaprimaju najkasnije 24 sata prije početka utakmice za koju se traži akreditacija u protivnom akreditacija neće biti izdana za navedenu utakmicu.

2. Akreditacije se mogu podići 1 sat prije početka utakmice na VIP ulazu u stadion, kod redara ili se šalju mailom.

3. Klub zadržava pravo ograničiti broj akreditacija po agenciji ili tiskovnom mediju iz koje su upućeni zahtjevi za akreditacijama.

4. Spisak momčadi koji se dijeli prije svake utakmice  dostupan je  u prostorijama za novinare.

5. Press konferencija se održava nakon utakmice u prizemlju u trofejnoj dvorani stadiona, a izjave u hodniku ispred panoa sa sponzorima.

NK Inter-Zaprešić, uprava

Press kit