Nastavljen niz bez pobjede u Dalmaciji

Nakon dugo vremena odigrana je nešto slabija utakmica u odnosu na ostale utakmice pod vodstvom Borimira Perkovića.  S jedne strane osvojen je bod na gostovanju i ovo je bila šesta utakmica u nizu bez poraza (niz kakav trenutno nema niti jedan drugi klub u ligi), dok s druge strane propuštena je pobjeda u rijetko viđenoj situaciji igranja s dva igrača više preko pola sata igre. Dodatni žal za pobjedom je kada se zna da u ove dvije drugoligaške sezone još nije ostvarena pobjeda u Dalmaciji. Prošle sezone se gubilo u Zmijavcima i Solinu, neodlučeno igralo u Splitu, Dugopolju i Sinju, a ove sezone izgubilo ponovo u Zmijavcima te igralo bez pobjednika u Solinu i Dugopolju.

Sve u svemu nema mjesta nezadovoljstvu već se gleda prema sljedećoj utakmici kada u petak u 18h dolazi Dubrava Tim Kabel. Sacha Marasovic je sakupio tri žuta kartona, dok je Marko Uzelac još uvijek izvan momčadi zbog ozljede.

Dugopolje – Inter-Zaprešić 2:2 (Banovec, Rak)

Lukić – Pejić, Nekić, Dumančić, Gamarra (od 40. Jajalo) – L.Uzelac, Barišić, Marasovic – Rešetar (Soldo 81.min), Banovec, Rak (Kanceljak 68. min)